HTC One / review


Nu a fost o conferință de presă de lansare în Londra, dar au existat câteva trucuri. Nu fac nici o greșeală, deși, acesta este unul mare. HTC a scăzut cu mult în urma Apple și Samsung în vânzări, și se speră că acest lucru este un telefon de top-end pentru a revigora averiile sale.
Prima impresie, din fericire, este foarte buna. The One este un telefon superb, și credem că curăță pardoseala cu Sony Xperia Z. Combinatia de spate de metal, margini de metal teșite și ecran edge-to-edge sunt de clasă în sine, și pentru a face Xperia Z simt pătrat și lipicios, în ciuda spate de sticlă. HTC One este curbat înapoi, de asemenea, îl face confortabil să dețină - un dezavantaj minor este faptul că este dificil să tastați, atunci când este întins pe un birou.


HTC sprijinit-metal One este un lucru de frumusețe, și chiar în afara clase șasiu sticlă Sony Xperia Z
Am fost, de asemenea, serios impresionat cu ecranul. Este un model de 4.7in cu un Full HD 1.920 x1, 080 rezoluție, ceea ce duce la o cifră foarte mare densitate a pixelilor de 468ppi. În comparație side-by-side cu afișaj Xperia Z, am preferat ecran HTC One lui, datorită contrastul superb. Ea are incredibil de nuanțe profunde de negru (pentru un LCD de cel puțin), iar fotografiile noastre de testare a arătat, culori vibrante bogate si o multime de umbră.
Xperia Z a avut avantajul de când a venit la uita la pagini web, cu toate acestea, ecranul său 5in puțin mai mare a însemnat textul a fost mereu-așa-ceva mai mare și mai ușor de citit când paginile web au fost pe deplin mărită, ajutat de fundaluri alb strălucitor, în comparație la foarte ușoară tentă gri pe HTC One.


Anul trecut a fost de 720p, acum ecrane Full HD 1080p devin norma pe smartphone-uri de top-end
Sursa: expertreviews.co.uk

Posted in: ,

0 comentarii for "HTC One / review"

Leave a reply